Редактор: e-mail: Кадър: БТВЯвно става някакъв тип форма на изяви, да направиш

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВЯвно става някакъв тип форма на изяви, да направиш
Коментари Харесай

Веселинов: Граждани разбиха прозорците на сградата на ВМРО, хвърлиха бомбички и факла върху купчина вестници

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Явно става някакъв вид форма на изяви, да направиш няколко осквернителни дейности към някаква постройка, на институция, или историческа, с цел да влезеш в новините. Акт на вандализъм в тази посока, този път против постройката на Вътрешна македонска революционна организация. Не сме ги предизвикали с нищо, нито с дейности на нашите представители на Вътрешна македонска революционна организация. Това, което се вижда от фрагментите, една група жители идват, стартират да викат, разрушават прозорците, хвърлили са бомбички и една факла върху купчина вестници, които за малко не са пламнали. Тогава по-лудите глави на Вътрешна македонска революционна организация ги отблъскват с водна бликам до идването на полицията.

Това сподели в „ Лице в лице ” по БТВ зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов за снощните произшествия пред постройката на партията, когато от нея представители на Вътрешна македонска революционна организация хвърляха бомбички, стреляха със сигнални ракети и пръскаха с мъркучи протестиращи.

В постройката са били двама охранители и неколцина малдежи от партията. Това е акт на вандализъм против постройка, символизираща една вековна битка на българщината в Македония. Задаваме си въпроса дали не е провокация от едни сръбско-скопски сили, натам са ни съмненията. Не знам дали е част от митинга, тъй като митингите бяха прекратени преди три дни. Това е нерегламентиран митинг, опит за навлизане в една постройка, очевиден вандализъм, разтрошаване на прозорзци. Имаме пуснат сигнал в прокуратурата и се надяваме органите на реда да си свършат работата, добави Искрен Веселинов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР